Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

У новинних сюжетах проти Української асоціації футболу «видніються» сліди Григорія Суркіса, - розбір

У новинних сюжетах проти Української асоціації футболу «видніються» сліди  Григорія Суркіса, - розбір

Один з українських телеканалів реалізовує наразі масштабну інформаційну кампанію -  проти Української асоціації футболу та її представників. А в його сюжетах задіяні коментарі осіб, афільованих до Григорія Суркіса, помітили журналісти, йдеться на сайті «Цензор.нет». 

Вказується, що черговий сюжет ТСН від 2 листопада із «кримінальними закидами» на адресу Української асоціації футболу стосувався, серед іншого, так званої справи «штучної футбольної трави».

У ньому задля звинувачень керівництва УАФ були використані припущення, а не факти, а також коментарі людей, прямо афільованих до нардепа від проросійської ОПЗЖ Григорія Суркіса. Серед них і журналісти, помічені в багаторічній співпраці з політиком, і адвокати. 

«У сюжеті мається посилання на такого собі адвоката Олега Скупінського, з яким Франков ще три роки тому, в рамках замовної інформаційної атаки, виходили на спільну пресконференцію проти УАФ», - йдеться в матеріалі.

За даними «Главкому» Олег Скупінський – це адвокат, який співпрацює з Григорієм Суркісом.

«Скупінський бере активну участь в досить брудній медійній війні Суркіса з головою Федерації футболу України народним депутатом від БПП Андрієм Павелком», - прямо вказувало видання.

Нагадаємо, згідно із заявою очільника САП Максима Грищука, доказів вини керівництва УАФ у так званій справі «штучних футбольних  полів» встановлено так і не було.