Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Тренер "Кривбасу" та боєць ЗСУ Вернидуб показав нове патріотичне татуювання

Тренер
Фото: facebook.com/fckryvbas

Головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернідуб показав своє нове татуювання. 56-річний фахівець присвятив її Україні. На його правому плечі тепер зображено прапор та герб України, під якими розташоване гасло "Слава Україні". Композицію доповнюють яскраві символи нашої країни – колосся пшениці та ягоди калини. Про це повідомила прес-служба криворізького клубу.

Вернидуб все життя був проти татуювань, навіть забороняв робити їх дружині та дітям. Але служба у Збройних Силах України змінила його думку.

Також 56-річний фахівець зізнався, як поєднуватиме роботу у "Кривбасі" та службу в армії.

- Був наказ про мій переклад. Ніхто мене не звільняв із лав ЗСУ, я не підписував контракт. Я сам повернувся дуже швидко і 27 лютого мобілізувався. Мені дозволили працювати з командою, довго розмовляли на цю тему. Я не міг зрозуміти, як це може бути, коли йде війна. Але люди переконали мене, що треба займатися своєю справою. Зараз є можливість займатися тренерською діяльністю, перебуваючи у ЗСУ. Якщо мені зателефонують і скажуть, що потрібно з'явитися за місцем моєї служби, то я маю відразу це зробити. Переодягнутися у свою військову форму та поїхати туди, де я приписаний, – сказав Вернідуб в інтерв'ю Профутбол Digital.

56-річний футбольний тренер Юрій Вернидуб очолив новачка української еліти футбольний клуб "Кривбас", поставивши підпис під трирічним контрактом.