Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Україна проводила зі збірної П'ятова. Без нервів не обійшлося, але все закінчилося гарно

Україна проводила зі збірної П'ятова. Без нервів не обійшлося, але все закінчилося гарно
Фото: ЗСУ

Здавалося б, результат цього матчу був вирішений наперед. Щонайменше букмекери в цьому взагалі не сумнівалися, зробивши ставку на перемогуУкраїни в 10 разів краще, ніж на вірмен. Все говорило на нашу користь. І статистика була за нас – 5 перемог, 3 нічиї та 0 поразок. Але. До 62 хвилини наші ніяк не могли зламати оборону «горців», начебто й перевагою володіли хитромудрі комбінації плелі. Але м'яч у ворота не йшов...

Відверто нудьгував у рамці й Андрій П'ятов – легендарний український воротар, який цього вечора грав останній матч за збірну України. Вік, 37 років, час давати дорогу молодим. Але в історію національної команди він все одно увійшов.102 гри, 46 «сухих» матчів, сьогодні відбувся 47-й.

Все вирішилося у другому таймі. Зняв напругу Руслан Малиновський на 62-1 хвилині. Далекий «класичний» від нього гарматний постріл додав нашим упевненості. А далі понеслося, Караваєв на 77-й хвилині подвоює рахунок, а на 84 хвилині Миколенко робить рахунок розгромним.

Фух, обійшлося. До речі, а може рано Пятову йти з команди, у другій частині гри він кілька разів відверто і холоднокровно врятував наших, особливо в тому моменті, коли Забарний їжа не відзначився автоголом. А рахунок то був на той момент лише 1-0.

Після цієї перемоги Україна очолила групу В1 у Лізі Націй. Але розстановка сил у групі може змінитись сьогодні ввечері після поєдинку Шотландія – Ірландія. Поки що в України 6 очок, у шотландії та Вірменії по 3, у Ірландії 0. Вся боротьба ще попереду, хоч екватор вже й близький 14 червня наша команда в Лодзе, що став уже щасливим, проведе другу зустріч зі збірною Ірландії. Після цієї гри турнір візьме паузу до осені.

Андрій П'ятов завершив кар'єру у збірній. Фото: championat.com

Андрій П'ятов завершив кар'єру у збірній. Фото: championat.com