Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Андрій Шевченко вийде на поле заради України та зіграє проти Англії

Андрій Шевченко вийде на поле заради України та зіграє проти Англії
Фото: УАФ\Павло Кубанов

Легендарний футболіст та колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко знову вийде на футбольне поле. 45-річний екс-наставник національної команди зіграє у благодійному матчі між збірними світу та Англії, який пройде під егідою ЮНІСЕФ на підтримку України.

Зустріч відбудеться 12 червня на Олімпійському стадіоні у Лондоні. Шевченко зіграє у складі збірної світу проти англійської команди. Іронія долі (а може тонкий англійський гумор) полягає в тому, що 12 червня в країні-окупанті святкується так званий "День Росії".

- Я повернувся. Ця гра ще ніколи не була такою важливою, як зараз, - звернувся Шевченко до вболівальників у промо-ролику до майбутнього матчу, закликавши купувати квитки на гру.

Окрім Шевченка, у матчі візьмуть участь й інші відомі футболісти та спортсмени, серед яких Кафу, Гаррі Невілл, бігуни Усейн Болт та Мо Фара та інші зіркові особи.

Андрій Шевченко активно допомагає Україні під час війни із Росією. Раніше повідомлялося, що Шева поселив у своєму будинку у Лондоні біженців із України. Також він регулярно публікує у соцмережах пости на підтримку рідної країни.