Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Помер один із найвпливовіших футбольних агентів світу, який працював з Ібрагімовичем та Погба.

Помер один із найвпливовіших футбольних агентів світу, який працював з Ібрагімовичем та Погба.
Фото: twitter.com/MinoRaiola

Один із найвпливовіших футбольних агентів світу Міно Райола помер у віці 54 років. Повідомлення про смерть Райоли з'явилося в його офіційному обліковому записі в Твіттер 30 квітня.

- З глибоким сумом ми повідомляємо про смерть найдбайливішого і найнеймовірнішого футбольного агента в історії. Міно бився до кінця з тією самою силою, з якою він захищав своїх гравців за столом переговорів, - йдеться у повідомленні з посиланням на сім'ю агента.

Райола представляв інтереси багатьох зіркових гравців. Зокрема, він був агентом таких відомих футболістів, як Златан Ібрагімович, Поль Погба, Ерлінг Холанд та інших.

Спочатку про смерть Райоли повідомлялося 28 квітня, але згодом інформацію спростували. Причому журналіст Фабриціо Романо опублікував, як запевняє його, коментар самого агента: «Поточний стан здоров'я для тих, хто цікавиться: розлючений, що мене вбивають вдруге за чотири місяці. Здається, я теж здатний воскресати».

Райола останнім часом лежав у міланській клініці Сан-Раффаеле. Про те, що у агета виникли проблеми зі здоров'ям, стало відомо 12 січня 2022 року. Альберто Дзангрілло, головний лікар міланської лікарні та президент «Дженоа», тоді підтвердив інформацію про те, що Міно був госпіталізований і переніс операцію. Дзангрілло повідомив, що операцію було заплановано "якийсь час тому". Діагноз Райоли не оголошувався.