Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
7 травня
Завантажити ще

"Динамо" відмовилося грати з румунським клубом: президент "Стяуа" назвав "нацистами" полк "Азов"

Фото: fcdynamo.com

Київське "Динамо" вирішило скасувати товариський матч із румунським "Стяуа". Про це повідомляється на офіційному сайті "біло-синіх".

Таке рішення пов'язане із заявами президента румунського клубу Джіджі Беккалі, який напередодні назвав "нацистським угрупуванням" український полк "Азов".

"Керівництво "Динамо" вважає неприпустимим висловлювання власника FCSB Джіджі Беккалі щодо українського полку "Азов" і не бачить можливості проведення цього поєдинку. Про це клубу FCSB було повідомлено наступного дня після появи резонансних заяв", - йдеться у повідомленні.

Замість "Стяуа" "Динамо" проведе матч проти лідера чемпіонату Румунії, "Клужа". Поєдинок відбудеться 20 квітня, початок – о 21.30 за Києвом.

Наразі "Динамо" та "Шахтар" - єдині з українських футбольних клубів, які отримали спеціальний дозвіл від Мінмолоді та спорту та перебувають у Європі, де проводять серію благодійних матчів на підтримку України. Водночас футболісти збірної України, яких чимало у складі грандів, мають можливість підтримувати форму перед стиковими матчами ЧС-2022 – як відомо, 1 червня Україна зіграє із Шотландією.

Раніше повідомлялося, що у молодіжній команді "Динамо" виявили сина одного із ватажків т.зв. "ЛНР". Хлопець не зізнався у родинному зв'язку навіть після того, як ця інформація спливла та стала відома керівництву киян. У результаті контракт із ним розірвали.