Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Дружина Олександра Усіка показала наслідки візиту російських окупантів до їхнього будинку

Дружина Олександра Усіка показала наслідки візиту російських окупантів до їхнього будинку
Фото: instagram.com\usykkate1

Дружина володаря чемпіонських поясів WBO/WBA/IBF українського боксера Олександра Усіка (19-0, 13 KO) Катерина Усік показала наслідки знаходження російських окупантів на ділянці біля їхнього будинку у Ворзелі Київської області. Фото вона опублікувала 1 квітня у своїх інстаграм-сторіс.

- Російський світ!!! Заїхав і до мене! Тварини! Просто всі зіпсували, насрали, як завжди!!!, - написала Катерина.

На фото помітні сліди гусеничної техніки, які понівечили прибудинкову територію. Що відбувається в будинку боксера і чи є там сліди перебування окупантів чи мародерства Катерина не розповіла.

2021-го року Усіки придбали будинок у Ворзелі – селищі за 40 кілометрів від Києва, – а вже у лютому 2022 року над затишним новим будинком великої родини боксера почали літати російські ракети та військові літаки. 9 березня Катерина намагалася знайти своїх сусідів, які давно не виходили на зв'язок і повідомила, що її будинок, як і решта у Ворзелі, був обстріляний. Пізніше дружина боксера повідомляла з посиланням на сусідів, що впритул до їхнього будинку окупанти підігнали свою техніку.

Олександр Усік на початку війни записався до тероборони Києва. Також він багато разів публікував звернення до росіян, у якому наголошував, що Україна боротиметься до останнього, оскільки наші люди перебувають на своїй землі.

22 березня Олександр Усік виїхав за кордон для підготовки до реваншу за титул чемпіона світу з британським боксером Ентоні Джошуа. З-за кордону Усік пояснив, що на рингу від нього користі для України буде більше, ніж від бігу з автоматом у батальйоні територіальної оборони. Одразу після бою з Джошуа український чемпіон обіцяв повернутись на батьківщину.