Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

Дружина Олександра Усіка розповіла, що їхній будинок у Ворзелі зайняли окупанти: Суки, нехай поживуть, скоро їх знищимо

Дружина Олександра Усіка розповіла, що їхній будинок у Ворзелі зайняли окупанти: Суки, нехай поживуть, скоро їх знищимо
Фото: instagram.com\usykkate1

Російські окупанти захопили будинок українського боксера та чемпіона світу Олександра Усіка у Ворзелі. Про це 27 березня в Інстаграм-сторіс повідомила дружина Усіка Катерини.

Односельці написали жінці у Viber, що у дворі будинку стоять російські танк та БТР. Катерина Усік емоційно відреагувала та виклала скріншот листування із сусідкою.

- Поживіть у моїй оселі. Недовго Вам залишилося! Дон Дон Дон! – потролила Катерина кадировців.

Олександр Усік на початку війни записався до тероборони Києва. Також він багато разів публікував звернення до росіян, у якому наголошував, що Україна боротиметься до останнього, оскільки наші люди перебувають на своїй землі.

2021-го року Усіки придбали будинок у Ворзелі – селищі за 40 кілометрів від Києва, – а вже у лютому 2022 року над затишним новим будинком великої родини боксера почали літати російські ракети та військові літаки. 9 березня Катерина намагалася знайти своїх сусідів, які давно не виходили на зв'язок і повідомила, що її будинок, як і решта у Ворзелі, був обстріляний.

22 березня стало відомо, що уряд України дозволив (хоча має трьох дітей, і він виїзний за законом) Олександру Усіку виїзд за кордон для підготовки до реваншу за титул чемпіона світу з британським боксером Ентоні Джошуа. З-за кордону Усік пояснив, що на рингу від нього користі для України буде більше, ніж від бігу з автоматом у батальйоні територіальної оборони. На початку повномасштабної війни боксер вступив до лав тероборони.