Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

В'ячеслав Узєлков одружується вдруге

В'ячеслав Узєлков одружується вдруге
Фото: instagram.com/uzelkov_official

Український боксер та фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков здивував своїх передплатників у соцмережах несподіваною новиною. Спортсмен заявив, що вдруге збирається одружитися. Про особисту знаменитість повідомив Інстаграм-сторіс під час спілкування з шанувальниками.

Причому, як кажуть, ніщо не віщувало. На питання фанатів, про те, що про боксера давно нічого не було чути і як зараз його справи, Узєлков відповів коротко: "Я одружуся".

Ні про те, хто стане його новою дружиною, коли відбудеться весілля та інші подробиці спортсмен говорити не став. А свою посаду він супроводжував милою ретро-листівкою, на якій цілуються діти.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Фото: instagram.com/uzelkov_official

У листопаді 2021 року В'ячеслав вперше заговорив про нові стосунки. Тоді він поділився, що вони з коханою знайомі дуже давно, що коханій "трохи більше 30 років" і зазначив, що поки що вони не живуть разом. Тоді ж Узєлков підкреслив, що "колись він уже кричав на весь світ, що любить", тому тепер ніхто про це не дізнається і це його ідея - приховувати стосунки, не виносячи їх на публіку.

Узєлков не поспішає показати свою майбутню дружину публіці. Боксер лише підтвердив свої наміри кадром, на якому видно руку обраниці, щоправда, поки що без кільця на безіменному пальці.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Влітку 2021-го Узєлков взяв участь у сьомому сезоні реаліті-шоу " Одруження наосліп " на телеканалі 1+1. Під час проекту спортсмен одружився на фітнес-мамі Юлії Черніцької, але у фіналі повернув нової дружині обручку і зізнався, що любить колишню дружину.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков були разом 22 роки, 19 з яких прожили у шлюбі. У пари народилося двоє дітей – Роберт та Олівія. 2016-го подружжя було тренером проекту "Зважені та щасливі". Про рішення розлучитися Марина та В'ячеслав оголосили у грудні 2018 року.