Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Олександр Усик дебютував як професійний футболіст: гол не забив, але й нікого не вирубив

Олександр Усик дебютував як професійний футболіст: гол не забив, але й нікого не вирубив
Фото: скрин відео\телеканал Футбол 1

Чемпіон світу з боксу, український суперваговик Олександр Усик дебютував у професійному футболі. 35-річний боксер зіграв за житомирське "Полісся" у матчі з рівненським "Вересом" на товариському турнірі Winter Cup 2022 у Туреччині, в якому беруть участь українські клуби.

Усик з'явився на заміну на 77-й хвилині зустрічі за рахунку 2:1 на користь його команди під 17-м номером у бутсах розміру 45.5.

Перед цим Олександр на брівці побоксував із тінню, а з виходом на газон перехрестився. Після появи Усика рахунок матчу не змінився. Хоча Олександр міг забити вже першим торканням, але промазав м'ячем з забійної позиції після передачі партнера. Як він сам потім оцінив епізод – "швидкості не вистачило".

– Емоції взагалі зашкалюють. Мріяв зіграти за професійну команду ще хлопцем, який займався футболом. Так склалося, що я пішов у чудовий вид спорту. Ну, а зараз у 35 років збулася мрія дитинства – зіграв за професійну команду, - зазначив чемпіон.

Олександр Усік дебютував у професійному футболі за

Олександр Усік дебютував у професійному футболі за

Усик розповів, що іноді "грає з хлопцями" у вільний час в Києві на стадіоні ім. Баннікова - з ветеранами, "але це дуже потужні хлопці".

– У своєму виді спорту я плаваю дуже добре. Футбол розумію, граю, але вийти на поле із професіоналами – це трохи інше, - підсумував боксер.

Winter Cup-2022 триватиме у турецькому Белеку до 12 лютого. Участь у турнірі беруть два клуби УПЛ - "Верес", "Чорноморець" та дві команди Першої ліги - "Полісся" і "Металіст".