Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Парвіз Насібов розповів, через що пройшов заради медалі Токіо-2020

Парвіз Насібов розповів, через що пройшов заради медалі Токіо-2020
Фото: НОК України

Борець греко-римського стилю Парвіз Насібов на Олімпійських Іграх-2020 несподівано завоював срібну медаль. Проте медаль далася йому роками величезних жертв.

- У п'ятому класі я переїхав жити у спортивний інтернат до Маріуполя, це десь більше 400 км від Миколаєва. Жив далеко від своїх батьків.

Тренер був такий злий у мене. Я його так боявся. Перший місяць я просто ридав по батьках, дуже хотів повернути я додому. Першої ж ночі я зателефонував мамі і казав забирати мене звідси, що я не хочу тут жити.

Я тоді вдома постійно спав із мамою, з татом, їв з рук мами. А тут в інтернаті навіть холодну їжу дають… Мені все це не подобалося.

Що в інтернаті запам'яталося, так це... Ми, буває, дуже могли накосячити і... Я боявся тренера, свого батька не боявся так, як тренера. Були такі моменти, коли я йшов на тренування, знав, що вчителька зателефонувала і нажалилася, що у мене там погана оцінка, знав, що я ввечері отримаю, тому одягав замість однієї пари три пари трусів – щоб коли мене били кедом, то я не так відчував цей біль. Так, найчастіше, все робили.

Я був у трьох інтернатах. У кожному я ставав дорослішим, мудрішим, кращим, я вважаю. Інтернат багато чому мене навчив. Були такі дні, що я голодний, їсти нічого…, - розповів Насібов в інтерв'ю ютуб-каналу « Остров ».

Парвіз Насібов – український борець греко-римського стилю азербайджанського походження, срібний призер Олімпійських ігор-2020 у Токіо.

 

Новини по темі: Олімпіада Парвіз Насибов