Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Ярославський: На матчах «Металіста» я сконцентрований і не розпорошуюсь

Ярославський: На матчах «Металіста» я сконцентрований і не розпорошуюсь
Фото: footboom.by

Президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський розповів про свої футбольні звички.

«Я ніколи не обговорюю результатів матчу. Я ніколи не прогнозую, - розповів він у розмові з журналістами Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою на YouTube-каналі Football Hub. - На матчі намагаюся не особливо розмовляти та не спілкуватися – всі це знають, практично ніхто до мене не звертається, ніхто на матчі не підходить. Тому що я увесь сконцентрований. Вважаю, що якщо ти починаєш розпорошуватися, то й удача так само розпорошується - вона піде від тебе. Тому я сфокусований лише на матчі, і все. Я не користуюся телефоном під час матчів, ще до стадіону віддаю його і не доторкаюся до телефону. Хто б мені не зателефонував – не відповім, тому що у мене із собою немає телефону».

Ігор Циганик нагадав, що Олександра Ярославського раніше часто можна було бачити на іграх ФК «Челсі», де президент «Металіста» не був особливо активним уболівальником. «Тоді склалися такі сімейні завдання: дітей потрібно було прилаштовувати до шкіл, і ми поїхали до Англії. Там я ходив, щоб просто подивитися на футбол і скоротити час. А тут живу! Я завжди переживаю лише за той продукт, який сам роблю. Ось вам вся різниця», - сказав Ярославський про свої емоції.

Президент «жовто-синіх» сказав, що бачить у розвитку «Металіста» задоволення для себе та радість для вболівальників, але не бізнес: «Ті завдання, які ми поставили перед собою, не дозволяють зробити цей проект прибутковим. Тому що ти все одно витрачатимеш більше, ніж зароблятимеш, продаючи контракти і так далі. Тому «Металіст» точно не буде прибутковим бізнесом у найближче десятиліття».