Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Англійський "Брентфорд" запропонував 15 млн за Мудрика

Англійський
Фото: facebook.com/fcshakhtar

Вінгер донецького "Шахтаря" Михайло Мудрик може продовжити свою кар'єру в англійському чемпіонаті, повідомляє FootballHub з посиланням на слова агента футболіста Олексія Альохіна.

Джерело стверджує, що англійський клуб зробив повторну спробу придбати 20-річного українця і цього разу запропонував "гірникам" 15 мільйонів євро. Відповіді від українців поки що не було.

Спочатку "Брентфорд" пропонував за українського проспекта 12 млн євро. При цьому футболістові клуб пропонував контракт на 5,5 року.

Сам Михайло Мудрик уже відреагував на інтерес "Брентфорду":

-Я людина пряма і справедлива - мене так виховали батьки. Скажу чесно, що якби ця пропозиція надійшла рік чи півтора тому, коли в "Шахтарі" працювали португальські фахівці, я не замислився б і секунди і попросив би клуб відпустити мене.

Потрапити у 20 років до АПЛ — це, звісно, дуже круто. Але з приходом у клуб Даріо Срни та Роберто Де Дзербі все кардинально змінилося. Я не кажу, що мене хтось гладить по голівці, але я відчуваю підтримку, розумію вимоги тренера і не припиняю працювати над собою, щоб максимально вдосконалити якість своєї гри.

Хочу подякувати "Брентфорду" за таку пропозицію. Потрапити до АПЛ у віці 20 років — це просто фантастика, але рішення про мій перехід приймає лише одна людина — президент клубу. Наразі у мене довгостроковий контракт, і всі мої думки пов'язані з "Шахтарем", - розповів футболіст "Спортарене".

У цьому сезоні Мудрик провів 19 поєдинків, у яких забив два голи і зробив шість асистів.