Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Ломаченко відповів хейтерам віршем Петра Мамонова - але і в цьому знайшли каверзу

Ломаченко відповів хейтерам віршем Петра Мамонова - але і в цьому знайшли каверзу
Фото: Instagram.com\LomUS

Український боксер Василь Ломаченко за підсумками скандалу з прапором Білгород-Дністровського вирішив відповісти своїм критикам притчею, сенс якої - "дивіться краще для себе". Як поетичний аргумент спортсмен обрав вірш російського актора, поета та музиканта Петра Мамонова. Відео, на якому Мамонов декламує свій вірш, Лома розмістив 14 грудня в інстаграмі.

Розповідати не треба ніколи,
Що ложку ти проносиш повз рота,
І що дружина трапилася дурна – не та,
І що навколо - обман і суєта,
І що метал – не той, і сталь – не та,
І що Китай…
Піди глянь у дзеркало і більше не балакай!

Проте заспокоїти хейтерів не вдалося. Критики Ломаченка не пройшли повз цю публікацію і звернули увагу на низку деталей. По-перше, покійний нині Петро Мамонов виступає гостем однієї з передач російського православного телеканалу "Спас" - саме цей фрагмент опублікував Ломаченко. І по-друге, що російський музикант підтримував анексію Криму. У зв'язку із чим незадовго до смерті Мамонову було заборонено в'їзд в Україну через відвідування Криму з порушенням встановленого порядку. Раніше сам поет підтримав анексію півострова Російською Федерацією.

Бій Василя Ломаченка із 34-річним ганським боксером Річардом Коммі пройшов у ніч на 12 грудня у Нью-Йорку. Ломаченко виграв за одностайним рішенням суддів. Після бою Василь Ломаченко укутався у прапор рідного міста Білгород-Дністровського. Раніше спортсмен, за спостереженнями фанатів боксу, виходив у ринг із прапором України, або ж без прапора взагалі.

Відсутність прапора України в рингу відразу викликала нову хвилю критики на адресу боксера. Не зрозумів вчинку Ломи й Володимир Кличко. А ось у Білгород-Дністровському дуже зраділи – включаючи мера міста.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOMA (@lomachenkovasiliy)