Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Зірку футболу Пеле знову госпіталізували до лікарні

Зірку футболу Пеле знову госпіталізували до лікарні
Фото: Рікардо Мораєс/REUTERS

Легендарний бразильський футболіст Пеле потрапив до лікарні Спортсмен має пройти курс лікування після видалення пухлини товстої кишки. Про це повідомляє " Reuters ".

– Пеле був госпіталізований для лікування пухлини товстої кишки. Його стан стабільний, його можуть виписати вже за кілька днів. Зараз лікування триває, – повідомили у шпиталі Альберта Ейнштейна у Сан-Паулу.

Інших подробиць у лікарні не уточнили, але раніше медики говорили, що після операції на футболіста чекає курс хіміотерапії.

Вперше Пеле потрапив до лікарні після втрати свідомості наприкінці серпня. Його госпіталізували у відділення інтенсивної терапії до приватної клініки "Альберт Ейнштейн" у Сан-Пауло. Пізніше зірку футболу прооперували – хірурги видалили йому пухлину у товстій кишці.

14 вересня Пеле повідомив своїм підписникам у соцмережах, що його вже перевели з реанімації до звичайної палати. Тоді медики відзначили, що стан пацієнта задовільний і тепер йому необхідне відновлення після операції. Проте, через кілька днів стало відомо, що пацієнта знову перевели в реанімацію через кислотний рефлюкс - потрапляння кислоти зі шлунка в стравохід.