Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 квiтня
Завантажити ще

"Динамо" не змогло вилетіти до Португалії через поломку літака, до того ж втративши лідера через коронавірус

Фото: fcdynamo.com

Чартерний літак київського " Динамо " не зміг вилетіти з Борисполя до Португалії на матч Ліги чемпіонів. Про це 6 грудня повідомляє Sport.ua.

На борту літака, який мав доставити "Динамо" до Португалії, перед вильотом до Лісабона виявлено технічні неполадки. Має бути заміна літака. Виліт затримується на 3-3,5 години. Раніше виліт чартерного рейсу з аеропорту Бориспіль було заплановано на 16:00. Час перельоту динамівців до столиці Португалії становитиме 5 годин.

Матч 6-го туру Ліги чемпіонів «Бенфіка» – «Динамо» відбудеться у середу, 8 грудня, о 22:00 за київським часом. Власне, на нього можна було б взагалі не летіти: киянам уже не минути 4-го місця у групі, і єврокубки цього сезону для них закінчено. Але це оманливий висновок – летіти треба через перспективну динамівську молодь. Разом із першою командою до Лісабона також вирушив і юнацький склад київського клубу, який проведе зустріч із однолітками з "Бенфіки" в рамках Юнацької Ліги УЄФА, розігравши перше місце у групі.

І це не всі проблеми динамівців. Томаш Кендзьора склав позитивний тест на COVID-19. Як наслідок, 27-річний правий захисник пропустить два останні матчі киян у 2021 році. Він не летить із командою до Лісабона на поєдинок проти "Бенфіки", а також не зіграє проти "Зорі" в неділю (а потім у футболістів розпочнуться зимові канікули), повідомляє Meta Ratings.

Ще в суботу, 4 грудня, Кендзьора відіграв майже весь матч проти "Вереса" у Луцьку. Наприкінці гри його замінив Олександр Тимчик. Саме він чи Олександр Караваєв і замінить Томаша у двох останніх матчах 2021 року на позиції правого захисника.

У сезоні 2021/22 поляк зіграв за киян 22 матчі у всіх турнірах та забив 1 гол. Кендзьора виступає за Динамо з 2017-го, перебравшись з польського "Леха".

Без Кендзьори заявка "Динамо" на матч із "Бенфікою" виглядає так:

Воротарі : Бойко, Бущан.

Захисники : Забарний, Караваєв, Миколенко, Сирота, Тимчик, Шабанов.

Півзахисники : Андрієвський, Антюх, Буяльський, Вітінью, де Пена, Вербіч, Лєднєв, Сидорчук, Циганков, Шапаренко, Шепелєв.

Нападники : Гармаш, Кулач, Рамірес, Шкурін.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" впевнено перемогло " Верес " і зберегло лідерство у чемпіонаті УПЛ, хоч і поділяючи перше місце з "Шахтарем".