Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Тренер "Роми" Жозе Моуріньо назвав "Зорю" посередньою командою

Тренер
Фото: twitter.com/josemourinhotv

Іменитий португальський фахівець, тренер "Роми" Жозе Моуріньйо вважає, що його команда могла забити і 7 м'ячів луганськоій"Зорі" в рамках п'ятого туру Ліги Конференцій.

"Думаю, ми добре діяли з першої хвилини і могли забити 6 чи 7 голів. «Зоря» не найвищого рівня, але вона агресивна і має гарні індивідуальні якості.

Сьогодні ми мали кілька блискучих індивідуальних виступів, і ми пишаємося нашим прогресом. Не очікував, що Дзаньоло робитиме щось наодинці, а припускав, що він буде частиною команди і доставлятиме м'ячі. Мені сподобалося, як він грав та його ставлення.

Абрахам? Моя команда складається з гарних людей, а також з гарних футболістів. Я ніколи не злюся на них, тому що завжди є почуття єдності та приналежності.

Абрахам прийшов з іншого футболу, він грав за команду, яка завжди домінувала, а нападник потрібний лише для того, щоб забивати голи. В Італії важливо, щоб нападник працював і на команду, тиснув на центральних захисників суперника та одночасно починав звідти оборонятися", - передає Трибуна слова Моуріньо.

"Рома" перемогла "Зорю" 4:0 та позбавила українську команду шансів на продовження боротьби у Лізі Конференцій.

Новини по темі: Зоря Жозе Моуріньо