Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
4 травня
Завантажити ще

Мессі заявив, що повернеться до "Барселони", і поспівчував Куману

Мессі заявив, що повернеться до
Фото: barcelona.com

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі, який виступає з цього літа за паризький ПСЖ, заявив, що в майбутньому обов'язково повернеться до Барселони, яку вимушено залишив цього літа. Слова 34-річного нападника наводить Marca.

- Я завжди казав, що в якийсь момент повернуся до Барселони, бо це мій дім, бо хочу спробувати допомогти клубу, чим можу, - пояснив футболіст. - Очевидно,  якщо я зможу зробити свій внесок і допомогти клубу, я хотів би повернутися.

Крім того, Мессі висловився про нещодавню відставку Рональда Кумана з посади головного тренера "Барселони".

- У "Барсі" завжди несправедливі до тренерів. Так було з Куманом, так було і з Вальверде... Коли команда показує погані результати, призначити тренера винним – найпростіше. Легше змінити його, ніж гравців. Куман прийшов у дуже складний момент, коли пішли важливі гравці, але йому вдалося ввести до складу молодь. Як я вже сказав, звинувачувати тренера найпростіше. І це їхня професія. Вони знають, що так буде, – сказав Мессі.

Про відхід футболіста з його попереднього і до цього часу - єдиного в кар'єрі клубу стало відомо 5 серпня. "Барселона" не змогла продовжити контракт із Лео Мессі "через економічні та структурні перешкоди" з боку Ла Ліги. Рік тому Мессі та "Барса" вже були на межі розлучення, оскільки футболіст був незадоволений станом справ у клубі, включаючи претензії до топменеджменту. Але тоді клуб не схотів добровільно відпустити капітана, а форвард приборкав амбіції, не став розривати контракт і відпрацював його до кінця.

Мессі грав за основну команду "Барси" із 2003-го. На його рахунку десятки трофеїв, найбільше у світі "Золотих м'ячів" та маса індивідуальних статистичних рекордів. За час своєї кар'єри у "Барселоні" Мессі зіграв 778 матчів, забив 662 голи.