Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

"Інтер" - "Шахтар". Шанс на євровесну "гірникам" надасть лише перемога

Фото: REUTERS/Sergio Perez

"Шахтар" не може забити "Інтеру" 360 хвилин

У "гірників" - лише одне очко, здобуте саме у грі з «Інтером». І лише один забитий м'яч – у минулому турі Фернандо засмутив «Реал» на «Сантьяго Бернабеу». Різниця м'ячів – 1:9, гірша навіть, ніж у «Динамо». «Шахтар» завжди достатньо забивав у Лізі чемпіонів, але тільки не при  італійці Роберто де Дзербі.

Це не камінь у бік нового наставника «оранжево-чорних». Шанс виправити становище є, та й проблиск у грі з «Реалом» ми побачили. Донеччани дуже здорово виглядали і заслуговували більше ніж 1:2. Але підвела реалізація.

З «Інтером» удома "гірники" теж грали на рівних, але не забили. І не пропустили. Взагалі парадоксально, але останні три матчі з «нерадзуррі» донеччани закінчують по нулях. Перед цим ще було 0:5 у півфіналі Ліги Європи. Загалом, виходить, "Шахтар" не може розпечатати ворота міланського клубу протягом 360 хвилин.

Лякаюча статистика, враховуючи атакуючий стиль футболу у виконанні "гірників". Свого часу навіть «Барселоні» та «Манчестер Сіті», у найкращих проявах цих команд, донеччани забивали. А "Інтеру" - ні. Дуже незручний супротивник.

У порівнянні з минулими іграми, цей

У порівнянні з минулими іграми, цей

«Інтер» у чемпіонаті переміг «Наполі» та зіграв унічию з «Міланом»

У серії «А» команда Роберто Манчіні мала дуже важкий графік. Спершу у міланському дербі проти "Мілана" "нерадзуррі" зіграли 1:1. А минулими вихідними "Інтер" у рідних стінах завдав першої поразки "Наполі" 3:2! "Інтер" вперше за Симона Індзагі виграв статусний матч і скоротив відставання від "Наполі" та "Мілана" до чотирьох очок.

Тож до домашньої зустрічі із «Шахтарем» «змії» підходять у відмінному настрої. "Гірники" на вихідних дотиснули «Рух» наприкінці завдяки голам Маркоса Антоніо і Тєті, але втратили лідерство. "Динамо" розгромило "Чорноморець" 6:1 і за різницею забитих і пропущених зсунуло донеччан на друге місце.

Варто відзначити повернення до складу дорогого новачка Педріньо, який відновився від травми та полетів до Мілана.

Без Ісмаїлі та Алана Патріка

Власне, «Шахтар» уже у Мілані. У команді відсутні Ісмаїлі та Алан Патрік, які одержали пошкодження різного ступеня. У складі "гірників" 23 футболісти.

Воротарі: Шевченко, П'ятов, Трубін

Захисники: Додо, Вітао, Кривцов, Марлон, Матвієнко, Конопля, Корнієнко, Бондар

Півзахисники: Степаненко, Майкон, Маркос Антоніо, Марлос, Тєтє, Бондаренко, Соломон, Мудрік, Педріньйо, Коноплянка

Нападники: Сікан, Фернандо

У «Інтера» через отримане у грі з «Наполі» пошкодження, ймовірно, не зіграє лідер півзахисту Ніколо Барелла.

Соломон у цьому розіграші ЛЧ ще не забивав. Час! Фото: UEFA.com

Соломон у цьому розіграші ЛЧ ще не забивав. Час! Фото: UEFA.com

Слова

Сімонє Індзагі, головний тренер «Інтера»:

- Це буде один із ключових матчів сезону. Напередодні ми здобули заслужену перемогу над дуже сильною командою («Наполі», 3:2), яка має найкраще володіння цього сезону в Серії «А» – 60% у середньому за матч.

У нас були кадрові втрати, багато хто повернувся пізно зі своїх збірних після довгих поїздок. Джеко не в кращій формі, Корреа відчув біль, інакше я його не замінив би.

Ми повинні продовжувати так само. Тепер потрібно зосередитись на Лізі чемпіонів, адже «Інтер» уже давно не виходив до плей-офф. Ми маємо гарну можливість зробити це.

Федеріко Дімарко, захисник «Інтера»:

- Гра з «Шахтарем» була дуже складною, ми пам'ятаємо, що сталося минулого року. Тепер усе в наших руках, нам просто потрібно грати так, як ми вміємо.

Дуже важливо вийти в плей-офф Ліги чемпіонів, оскільки ми не можемо цього зробити вже кілька років.

Фернандо, нападник «Шахтаря»:

- Нам потрібно набирати шість очок у двох матчах, що залишилися. Зробити це буде складно, але можливо. Докладемо максимальних зусиль, щоб досягти позитивного результату. У першому матчі з «Інтером» нам легше було через те, що Роберто де Дзербі - італієць і знає зсередини психологію італійських клубів.

Що кажуть букмекери?

Авторитетна британська контора William Hill фаворитом поєдинку бачить італійський клуб. На перемогу "Інтера" вони дають коефіцієнт 1.30, а на перемогу "Шахтаря" - 10.00. Нічия – 5.50. На те, що обидві команди заб'ють гол, приймаються ставки з коефіцієнтом 1.85. На те, що відзначиться один із суперників, пропонують поставити за ті самі 1.85. Стандартний тотал більше 2,5 оцінили в 1.53, а тотал менше 2,5 – в 2.37.

Де дивитись?

24 листопада, середа, 19:45. Мілан. Стадіон "Сан-Сіро". Пряма трансляція буде доступна на медіасервіс Megogo і платформі Volia TV.

Новини по темі: Футбол Шахтар Інтер Мілан