Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

НОК України привітав Оксану Баюл із днем народження - фігуристка з вдячністю відповіла Бубці

НОК України привітав Оксану Баюл із днем народження - фігуристка з вдячністю відповіла Бубці
Фото: instagram.com/oksanabaiul

Перша українська чемпіонка Олімпіади Оксана Баюл відсвяткувала день народження 16 листопада. Сьогодні 44-річна зірка фігурного катання розбирає привітання – та виявила, що Національний олімпійський комітет України не забув її привітати. Це зворушила Баюл, і вона 17 листопада в Інстаграм подякувала НЛК та його керівнику Сергію Бубку.

- Дякую, Сергію Назаровичу, вас також із наступаючим днем народження та season greeting happy holidays з наступаючими святами вітає моя родина та я. Дякую, що не забули і привітали, я це дуже ціную, НОК України, - написала вона.

Самій Баюл українські олімпійці побажали достатку, успіху у всіх справах, коханні, щастя, благополуччя та здоров'я.

Раніше ми повідомляли, що Оксана Баюл не розміщувала у соцмережах привітань із ювілеєм Незалежності України, натомість привітала рідний Дніпро з днем міста. На свято 24 серпня першу в історії України олімпійську чемпіонку не запросили, як і найтитулованішу спортсменку України Яну Клочкову (яка образилася і за себе, і за Баюл). Згодом міністр спорту Вадим Гутцайт розповів, що особисто намагався додзвонитися до Оксани Баюл і покликати її на урочистості, але з чемпіонкою нібито не було зв'язку.

Оксані Баюл сподобалося вітання НОК України. Фото: instagram.com/oksanabaiul

Оксані Баюл сподобалося вітання НОК України. Фото: instagram.com/oksanabaiul

Оксана Баюл стала першою олімпійською чемпіонкою в історії незалежної України, взявши "золото" на Олімпіаді-1994. Дворазова чемпіонка України, заслужений майстер спорту України. 1994 року переїхала до США. Баюл напередодні 30-річчя незалежності України заявила, що має намір відмовитися від українського громадянства.

Сергій Бубка святкує день народження 4 грудня. Легендарному минулому стрибуну, який очолює НОК України, виповниться 58 років. Забобонні люди вважають, що заздалегідь вітати з "днем народження" не можна - погана прикмета.