Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Тенісистка Катаріна Завацька заявила про паузу у турнірах через проблеми зі здоров'ям

Тенісистка Катаріна Завацька заявила про паузу у турнірах через проблеми зі здоров'ям
Фото: instagram.com/katya_zavatska_.

Сьома ракетка України та №179 у світовому рейтингу WTA Катаріна Завацька заявила про рішення заморозити свій рейтинг та півроку не виступати на турнірах. У своєму Інстаграмі 21-річна тенісистка заявила про проблеми зі здоров'ям.

- Я прийняла важке рішення взяти паузу в турі на шість місяців і заморозити свій рейтинг через мої проблеми зі здоров'ям, які супроводжують мене вже два роки (дуже довгий час) і не дозволяють мені робити те, що я дуже люблю. Було дуже-дуже важко прийняти таке рішення, але, напевно, воно є найкращим для мене на даний момент і для моєї кар'єри також! Це дасть мені час відновитися в першу чергу, добре тренуватися, мати можливість знову виступати на високому рівні, бути готовою боротися за титули на турнірах і досягти своїх цілей! - Заявила спортсменка.

Спортсменка пообіцяла ділитися подробицями з підписниками.

- Триматиму вас в курсі свого відновлення і, звичайно ж, тренувань пізніше. З нетерпінням чекаю, коли все налагодиться і коли я матиму можливість виступати на турнірах і при цьому почуватися добре! - Розповіла Катаріна.

Рівненка Катаріна Завацька стала переможницею шести турнірів ITF у одиночному розряді. Максимальне місце у рейтингу – 103 (у лютому 2020 року).

Новини по темі: спорт теніс