Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Олег Блохін розповів, чому завів Instagram

Олег Блохін розповів, чому завів Instagram

Легенда київського "Динамо", володар "Золотого М'яча-1975" Олег Блохін завів собі акаунт у Instagram.

– До цього було багато фейків, мені їх надсилали пачками друзі, родичі, уболівальники. Тож мені доньки та мій юрист Ілля Скоропашкін і порадили: «Заведи собі обліковий запис, це буде зручний канал для спілкування з любителями футболу». Ось наразі освоюю. Звичайно, мені в цьому допомагають мої діти, але здебільшого вже розібрався, – розповів Блохін в інтерв'ю FanDay.net.

Екс-тренер збірної України також розповів про перший турнір імені Блохіна, який завершився у Києві.

- Я взагалі вважаю, що по всій країні потрібно проводити подібні турніри. І обов'язково запрошувати на них місцевих ветеранів футболу, людей з добрим оком на таланти.

Для багатьох дітлахів це може бути турнір, який вони запам'ятають на все життя, завдяки якому полюблять спорт. А якщо на таких змаганнях розкриють нові імена, що може бути приємніше, в тому числі мені, адже турнір носить моє ім'я.

На турнірі зібралися 73 команди із десяти районів міста Києва. Вклалися на тиждень. Хотів би, користуючись нагодою, подякувати Українській асоціації футболу та особисто президентові УАФ Андрію Павелку за цю ініціативу – турнір проведено чудово, на стадіоні імені Баннікова відбулося гарне нагородження.

У нас три володарі «Золотого м'яча» – і я вважаю, що турніри кожного з них мають збирати юних футболістів, щоб вони знали не лише Роналду, Мессі, Мбаппе, а й історію вітчизняного футболу.

У багатьох містах України є свої заслужені люди, на чию честь під час канікул треба проводити турніри для школярів – хлопчаків та дівчаток. Це реально корисні заходи.

Ми грали у футбол не за себе, за країну – представляли батьківщину на міжнародному рівні та всі перемоги присвячували їй. Це має бути прикладом для молоді. Нехай хлопці ростуть, розвиваються, прогресують і стають добрими футболістами, громадянами, патріотами, - підсумував Блохін.