Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Роберт Лєвандовскі у 100-му матчі за "Баварію" оформив хет-трик "Бенфіці". Німці знову громять суперника

Роберт Лєвандовскі у 100-му матчі за
Фото: UEFA.com

Космічна мюнхенська "Баварія" менше за чотири м'ячі за гру в Лізі чемпіонів не забиває. У четвертому турі мюнхенці влаштували рознесення "Бенфіці" 5:2. Автором хет-трику став поляк Роберт Лєвандовскі.

Трималася "Бенфіка" у цій зустрічі рівно половину першого тайму, після чого "Баварія" почала забивати. На 26-й хвилині Лєвандовскі замкнув дальню штангу після ідеального навісу Комана, за кілька хвилин Гнабрі вразив ціль ефектним ударом п'ятою. Втім, лісабонці відіграли один м'яч, але мюнхенці продовжили розпочате у другому таймі: Сане спершу забив сам, а потім виступив у ролі асистента для Лєвандовскі. За рахунку 4:1 "Баварія" змогла дозволити собі розслабитися і пропустила результативну контратаку, проте останнє слово все одно залишилося за мюнхенцями: Нойєр передачею зі своєї воротарської позиції асистував Лєвандовскі на хет-трик. Екснападник дортмундської "Боруссії" став головним героєм свого сотого матчу у Лізі чемпіонів.

- Не знаю, чи це ідеальний вечір, адже я не забив пенальті. Але мене це не турбує, таке буває. На щастя, ми забили ще, зокрема й я. Ми взяли чергові три очки, здобувши беззаперечну перемогу.

Я ніколи не думав, що проведу так багато ігор у цьому турнірі і при цьому вчиню так багато результативних дій. Для мене це щось особливе, – передає Трибуна слова Лєвандовські.