Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

"Шериф" поступився "Інтеру" в Мілані 1: 3, але залишився на першому місці

Тираспольський "Шериф", який тренує український фахівець Юрій Вернидуб, зазнав першої поразки в Лізі чемпіонів, але при цьому дав бій "Інтеру" в Мілані.

Після двох сенсаційних перемог над "Шахтарем" і "Реалом" на старті групового етапу, весь світ затамував подих і з нетерпінням чекав поєдинку молдаван з міланським "Інтером".

Італійський клуб з перших хвилин прибрав ініціативу до своїх рук і ближче до перерви Джеко вивів «чорно-синіх» вперед, забивши після подачі з кутового. Однак команда Юрія Вернидуба не здається без бою і не може позбавити уболівальників дива. "Шериф" заробив штрафний в контратаці, стандарт чудовим ударом реалізував Себастьєн Тілль.

Пропущений м'яч дуже розлютив «Інтер», який кинувся вперед мало не всією командою. Моменти стали виникати біля воріт "Шерифа" часто і гол був справою часу. Джеко зробив гольовий пас на Відаля, який вивів господарів вперед. Всі питання в грі зняв точний удар де Врея після кутового. «Інтер» здобув першу перемогу в групі Ліги чемпіонів, казка «Шерифа» була поставлена на паузу. Але в квартеті молдавани з 6 очками, як і раніше на першому місці. у "Інтера" 4 пункти, і вони йдуть третіми.