Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

У соцмережах незадоволені спільним фото Зінченка з Хабібом: а з Кадировим коли?

У соцмережах незадоволені спільним фото Зінченка з Хабібом: а з Кадировим коли?
Фото: Instagram \Олександр Зінченко.

Футболіст "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко в компанії російського бійця, чемпіона MMA Хабіба Нурмагомедова відвідав матч 7-го туру АПЛ "Манчестер Сіті" з "Ліверпулем". Спортсмени зустрілися на трибунах, обнялися, після чого Зіна виклав спільні фото в інстаграмі.

- Ти - все ще номер один в UFC, легенда. Було дуже приємно дивитися гру і спілкуватися з тобою, Хабіб Нурмагомедов, - написав Зінченко в своєму інстаграмі.

У коментарях під аналогічним постом на сторінці Нурмагомедова "Зіна" поставив три емодзі "Ура!" з піднятими вгору руками. А Хабіб, як відчував, підписав фото з українцем так: "Бажаю тобі удачі у всьому, Олександр Зінченко, якщо навіть комусь це не подобається".

Неважко здогадатися, що спільне фото російського і українського спортсменів дійсно багатьом не сподобалося, Зінченко отримав досить багато негативних коментарів на свою адресу. Футболістові нагадали, що він виступає під "синьо-жовтим" прапором, тому не слід було робити і публічно виставляти такі фото. Також українцеві пригадали, що Хабіб є пристрасним прихильником президента Чечні Рамзана Кадирова.

[Sun_gallery_633269]

- "Коли буде фотка з Кадировим?". "Ти б ще з Кадировим в ясна сосався", - запитали деякі користувачі. "На цій фотографії є один зайвий елемент з Росії", "Зашквар", "Якого біса", "Зрада", - пишуть фоловери футболіста.

У той же час таку точку зору не можна назвати домінуючою. Більшість коментаторів нейтрально або позитивно сприйняли братання Зінченка і Нурмагомедова, а деякі прямо встали на сторону Олександра, відстоюючи його право на такий кадр.

- "Якби що Хабіб проти війни, і він міг навіть громадянство України отримати", "Та заспокойтеся господи, це легенда ММА, хоч я і фанат Конора, але Хабіба теж треба поважати, тим більше що він ніколи не виходив на бої з прапором Росії, і він був багато разів в Україні з батьком "," Це фотографія з легендою ММА, а не громадянином Росії ", - такі аргументи висувають захисники Зіни.

Крім того, набагато більше людей "висувають" Зінченку питання, навіщо він прийшов на "Олд Траффорд" - стадіон конкурентів "Сіті", "Манчестер Юнайтед". Хоча на фото - Ліверпуль "Енфілд".

Через травми Олександр Зінченко зараз не бере участі в іграх "МанСіті", і збірній в найближчих матчах відбору на ЧС-2022 теж допомогти не зможе.

У січні 2021-го нарікання в соцмережах викликав вчинок футболістів Романа Яремчука та Віталія Миколенка. Спортсмени на відпочинку зробили спільну фотографію з російським репером Бастой. А справжній скандал розгорівся після спільних фотографій української стрибунки Ярослави Магучіх з росіянкою Марією Ласіцкене - на Олімпіаді в Токіо і після неї.