Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Пеле виписався з лікарні через місяць: Я більше не можу стрибати, але дуже щасливий повернутися додому

Пеле виписався з лікарні через місяць: Я більше не можу стрибати, але дуже щасливий повернутися додому
Фото: Instagram \Скін.

Легендарний бразильський футболіст Пеле виписався з лікарні імені Альберта Ейнштейна в Сан-Паулу. Про це кращий футболіст 20 століття, якому 21 жовтня виповниться 81 рік, повідомив в Інстаграм, подякувавши від душі колектив госпіталю.

- Коли шлях важкий, святкуйте на ньому кожен крок. Зосередьтеся на своєму щасті. Це правда, що я більше не можу стрибати, але в останні кілька днів я бив кулаками в повітря більше разів, ніж зазвичай. Я дуже щасливий повернутися додому. Я хочу подякувати всій команді лікарні Альберта Ейнштейна, яка зробила моє перебування приємним, людяним і дуже люб'язним. Дякую також всім вам, хто на відстані робить моє життя наповненим такою кількістю послань любові, - написав триразовий чемпіон світу.

Пеле подякував колективу лікарні, в якій провів місяць. Фото: Instagram \Pele.

Пеле подякував колективу лікарні, в якій провів місяць. Фото: Instagram \Pele.

Пеле потрапив у приватну клініку "Альберт Ейнштейн" в Сан-Паулу 30 серпня після того, як він втратив свідомість. Спортсмена поклали у відділення інтенсивної терапії з пацієнтами, у яких немає симптомів коронавируса, хоча сам він на той момент говорив лише про обстеження. Пізніше стало відомо, що зоряному пацієнту провели операцію з видалення пухлини в товстій кишці.

14 вересня Пеле повідомив,, що його вже перевели з реанімації в звичайну палату - начебто медики вважали стан пацієнта задовільний. Але через 3 дня екс-футболіста довелося повернути в реанімацію.

Раніше ми повідомляли, що найвідоміший стадіон світу назвуть на честь Пеле.