Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
26 квiтня
Завантажити ще

Роналду вразив ідеальним тілом, побив рекорд і відзначив його переможним голом на 90 + 5-й хвилині в Лізі чемпіонів

Роналду вразив ідеальним тілом, побив рекорд і відзначив його переможним голом на 90 + 5-й хвилині в Лізі чемпіонів

Новачок "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду з другої спроби приніс своїй команді перемогу в матчі Ліги чемпіонів. Перемогу "червоних дияволів" Кріштіану ефектно оформив на 90 + 5-й хвилині, в матчі з "Вільярреалом", який котився до нічийного результату - 1: 1. Однак м'яч, забитий криша, став переможним - 2: 1. Як з цього приводу висловилася прес-служба манкуніанців в Інстаграм, для такого "просто треба бути їм".

Природжений переможець, Роналду ревно радів цьому подвійному успіху - своєму і команди. Він заробив "жовту" - але не зірвати з себе футболку не міг, і "Олд Траффорд" захопився ідеальної мускулатурою майже 37-річного бомбардира.

- Я дуже щасливий. Сьогодні я провів не найкращу гру, не дуже добре зіграв. Але іноді я граю добре і не забиваю. Сьогодні я зіграв так собі і забив. Це дуже важливо. Ми знали, що буде складно вийти в наступну стадію, якщо ми не наберемо очки в цьому матчі. Тепер все можливе, перед нами відкритий шлях, і ми віримо, що пройдемо далі, - сказав скромний Роналду після гри.

Як водиться, в цій грі Кріштіану невимушено переписав парочку рекордів. Головний з них - не гольовий: португалець провів 178 матч у Лізі чемпіонів і вийшов за цим показником в одноосібні лідери.

Гол CR7 став вже 136-м для нього взяттям воріт в Лізі чемпіонів, і він покращив свій (недосяжний в цьому поколінні) рекорд. 135-й Роналду забив два тижні тому в ворота "Янг Бойз", але партнери не підтримали почин, і "МЮ" сенсаційно програв 2: 1. А взагалі в 5 матчах після повернення в Манчестер Кріш забив 5 голів.

Роналду з голим торсом відсвяткував переможний (і 136-й для себе в Лізі чемпіонів) гол. Фото: Instagram \Манчестер Юнайтед.

Роналду з голим торсом відсвяткував переможний (і 136-й для себе в Лізі чемпіонів) гол. Фото: Instagram \Манчестер Юнайтед.

Раніше повідомлялося, що свій перший гол за ПСЖ нарешті забив і Ліонель Мессі, і сталося це також му матчі Ліги чемпіонів. На другому місці за Роналду розташувався саме форвард "ПСЖ" (тепер у Лео 121 м'яч в 151 матчі). Третій - нападник "Баварії" Роберт Левандовскі (77 голів в 98 іграх - Роберт двічі після своїх ударів змусив київське "Динамо" виймати м'яч з сітки, а до цього, до речі, відзначився дублем у ворота "Барси" і такими темпами може виграти ще одну "Золоту бутсу".

Крім того, гол Роналду на 95-й хвилині «Вільярреалу» - найпізніший переможний для «МЮ» в Лізі чемпіонів (і це з урахуванням знаменитого "Фергі тайм" і чудес на зразок голи нинішнього наставника "Червоних дияволів" Сульшера в фіналу ЛЧ). Сульшера, собаственно, Кріштіану і посунув з першого місця: той в 1999-му відзначився на 93-й хвилині. Третій результат знову у Роналду - в 2007-му він забив переможний гол «Спортингу» на 92-й хвилині в матчі (2: 1) групового етапу.

Крім того, переможний гол став для португальця 12-м, забитим у компенсований час матчу Ліги чемпіонів. Це знову рекордний показник в історії турніру. Найближчий переслідувач Роналду - Ліонель Мессі. Аргентинець забив 6 голів у рамках ЛЧ після 90-ї хвилини. Всього ж у Роналду тепер 41 переможний м'яч в ЛЧ: це передбачувано, але в черговий раз - рекорд турніру. У Мессі - 38 таких голів в ЛЧ.