Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
26 квiтня
Завантажити ще

Промоутер Усика: У Великобританії бій з Джошуа теж дивилися платно

Промоутер Усика: У Великобританії бій з Джошуа теж дивилися платно
Фото: instagram.com/k2promotionsukraine

У Великобританії бій Усик-Джошуа телеглядачі також дивилися платно. Трансляція коштувала 25 фунтів стерлінгів. Про це після повернення в Україну телеграм-каналу PavlovskyNews повідомив промоутер Олександра Усика Олександр Красюк.

- У Великобританії бій транслював сервіс Sky Sports Box Office. Для того, щоб подивитися бій, потрібно було зайти на сайт і придбати трансляцію за 25 фунтів стерлінгів (близько 911 гривень). Те ж саме відбувається і у нас. Це нормальна історія. Це комерційний захід. Це як Ліга чемпіонів. Де можна дивитися її в Україні? На Megogo. А Лігу Європи? Там же, - сказав він.

Олександр Красюк заявив також, що перебої в трансляції бою Усика на медіа-сервісі були штучними.

- За моїми даними, третіми особами було вчинено дії, які заважали трансляції, - заявив промоутер.

Бій Усик-Джошуа в Україні можна було подивитися на сервісі Megogo. Мінімальна вартість трансляції склала 29 гривень - для тих, у кого вже була придбана підписка "Максимальна" на цьому майданчику для перегляду ТБ, фільмів і серіалів. У Megogo запевнили, що більшість глядачів подивилося бій без проблем, але на одному з дата-центрів стався збій, через що у частини глядачів виникли складнощі з приєднанням до трансляції.

Головний редактор дирекції телебачення Національної громадської телерадіокомпанії Юрій Макаров заявив, що "UA: Перший" не показав бій Олександра Усика з Ентоні Джошуа, так як подібні трансляції стоять " захмарних грошей" і цікаві не всім телеглядачам.

Увечері в суботу Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа за очками і отримав звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBО. Українець повернувся з Лондона до Києва пізно ввечері в неділю.

Новини по темі: Олександр Усик бій Усика