Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усик набрав рекордну вагу - і все одно виявився легшим Джошуа на 9 кілограмів

Усик набрав рекордну вагу - і все одно виявився легшим Джошуа на 9 кілограмів

У Лондоні 24 вересня пройшла офіційна процедура зважування учасників бою за чотири чемпіонські пояси, в якому зійдуться їх чинний володар Ентоні Джошуа і претендент Александр Усик. Про це у своєму Твіттері повідомила компанія Matchroom Boxing, організатор вечора боксу на стадіоні "Тоттенхема" 25 вересня.

Українець на вагах, перехрестившись, показав рівно 100 кілограмів - рекордну для себе вагу. Олександр виглядав менш рельєфним, ніж зазвичай - явно набирав вагу до поєдинку. Однак чималий Джошуа все одно виявився важчим - 109 кілограмів.

Також суперники провели другу дуель поглядів - перша відбулася на пресконференції напередодні. І знову все пройшло ввічливо і спокійно, без шоу та провокацій. Оскільки боксери зійшлися лицем до лиця у ваг, то навіть спецефектів у вигляді костюма Джокера не було.

Поєдинок Джошуа - Усик відбудеться 25 вересня в Лондоні на футбольному стадіоні "Тоттенхема". У контракті на бій прописана опція реваншу. На кону будуть стояти чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє британський боксер.

Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO в хевівейты. Олександр виграв всі свої 18 боїв в кар'єрі, два з них він провів у суперважкій вазі. На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) в професіоналах при одній поразці. В останньому бої в грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

В Лондон підтримати Усика приїхав ще один зоряний українець, Василь Ломаченко. Напередодні боксери оглянули арену, де пройде бій з Джошуа.