Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
15 квiтня
Завантажити ще

Олександр Усик ніжно поцілував Ломаченко в вухо, а легендарний Майкл Баффер попросив про селфі

Олександр Усик ніжно поцілував Ломаченко в вухо, а легендарний Майкл Баффер попросив про селфі
Фото: Instagram \Ломус

В Лондон, де йдуть останні приготування до поєдинку Олександр Усик - Ентоні Джошуа, приїхала "група підтримки" українського боксера в особі його друга Василя Ломаченка. І український легкоатлет відразу опинився в центру уваги.

Для початку зробити Селфі з Ломаченко побажав легендарний Майкл Баффер - анонсер і конферансьє, вже кілька десятиліть є голосом найбільш знакових боксерських боїв. Американець, якого в листопаді виповниться 77, худорлявий, підтягнутий, носить ідеально сидять костюми і прекрасно виглядає.

Крім того, Василь, поряд з Джошуа і Усиком, роздавав інтерв'ю та автографи. Останній вирішив по-дружньому помститися приятелеві, який "вкрав" у учасників майбутнього бою частку уваги ЗМІ: проходячи повз розмовляє на камеру Василя, український супертяж, пустуючи, поцілував його в вушко, збивши Ломаченко з пантелику.

Крім того, Лома і Усик оглянули стадіон лондонського "Тоттенхема", де 25 вересня відбудеться бій за чотири чемпіонські пояси. На арені триває монтаж подіуму для рингу, конструкцій для світлового шоу і додаткових рядів ВІП-партеру на вкритому пластиком футбольному газоні. Весь цей час Олександр Усик залишався в образі Джокера, в якому постав на прес-конференції.

Поєдинок Джошуа - Усик відбудеться 25 вересня в Лондоні на футбольному стадіоні "Тоттенхема". У контракті на бій прописана опція реваншу. На кону будуть стояти чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє британський боксер. Прес-конференція намічена на 23 вересня, офіційне зважування - 24 вересня.

Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO в хевівейте. Олександр виграв всі свої 18 боїв в кар'єрі, два з них він провів у суперважкій вазі. На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) в професіоналах при одній поразці. В останньому бою в грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.