Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
8 травня
Завантажити ще

Нардеп Бужанський: Ексгенпрокурор Рябошапка намагався залишити Україну в статусі багатодітного батька

Нардеп Бужанський: Ексгенпрокурор Рябошапка намагався залишити Україну в статусі багатодітного батька
Фото: my.ua

Українські прикордонники не випустили з України колишнього генерального прокурора Руслана Рябошапку, який хотів залишити країну, представившись багатодітним батьком. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі народний депутат від "Слуги народу" Макс Бужанський.

- Останній шанс. Саме такий шанс. Саме такий шанс отримав щойно екс-генеральний прокурор Рябошапка, залишений нами 2,5 години тому в момент безстрашної втечі з батьківщини через КПП Косіно. Відчайдушний захисник вітчизни, як ми вже писали раніше, представився не лише Рябошапкою, а й батьком трьох дітей. І це давало йому підставу бігти у жіночій сукні як Керенський покинути Україну, – написав нардеп.

За його словами, прикордонники протягом двох годин перевіряли дані екс-прокурора, після чого ухвалили рішення про заборону припинення. політик також зазначив, що дітей за Рябошапки не було, яких він нібито збирався супроводжувати.

– Прикордонників збентежили дві дрібні деталі, Руслан Георгійович завжди сипався на дрібницях. Рябошапка не зміг пред'явити дітей, яких кудись супроводжував за кордон, і показати хоч якийсь документ, який підтверджує, що він їхній батько, чи хоча б мати, - наголосив він.

Як зазначив нардеп, призовний вік екс-генпрокурора "дозволяє Руслану Георгійовичу командувати десантно-штурмовою бригадою хоч завтра". Згідно з указом президента Володимира Зеленського, до мобілізації підлягають чоловіки віком від 18 до 60 років.

 

Новини по темі: Руслан Рябошапка