Укрзалізниця починає запуск тестового режиму з повноцінними обідами на обраних поїздах, які розробив шеф-кухар Євген Клопотенко. Гаряче меню пропонує карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами, кримськотатарський плов з яловичиною, який вже став найпопулярнішою стравою серед пасажирів. Вартість страв від 170 до 190 гривень. Про це повідомили "Укрзалізниця" та Євген Клопотенко.
- Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці. Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина". Вартість страв: від 170 до 190 гривень, - йдеться в повідомленні.
Нові обіди вже доступні на маршрутах: