Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 квiтня
Завантажити ще

Володимир Ярославський поділився рецептом буженини з індички: просто, смачно та не шкідливо

Володимир Ярославський поділився рецептом буженини з індички: просто, смачно та не шкідливо
Фото: instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський радить тим читачам, хто любить смачненьке, але прагне при цьому дотримуватися здорового харчування, приготувати буженину з індички. Відеорецептом відомий кухар поділився 18 лютого в Інстаграм.

Інгредієнти:

  • 1кг філе індички
  • морква
  • часник
  • гірчиця
  • оливкова олія
  • сіль та спеції для барбекю
  • трохи цибулі та селери
  • ароматні трави та біле вино за бажанням.

Готуємо:

  • Беремо філе індички, шпигуємо його довгими брусочками моркви та порізаним часником. Додаємо сіль, перець, гірчицю та спеції та добре натираємо цією сумішшю філе разом з оливковою олією – так м'ясо стає більш соковитим. І залишаємо заготівлю у холодильнику на всю ніч.
  • Сіль додаємо у пропорції 9г на 1кг м'яса. Гірчицю, перець та спеції додаємо за смаком.
  • Суміш барбекю можна приготувати самостійно. Для цього змішуємо: паприку, суху цибулю та часник, чорний та червоний перці. А якщо візьмете підкопчену паприку – буде ще смачніше!
  • Вранці дістаємо індичку заздалегідь. Розігріваємо до 200 градусів духову шафу або духовку.
  • Кладемо індичку в невелику ємність разом із усіма овочами, додаємо чебрець. На смак можна ще налити трохи вина для аромату. Все поміщаємо в рукав для запікання і ставимо на 1:00 готуватися.
  • Коли минає година, розкриваємо "рукав" і ставимо ще на 10-12 хвилин на 240 градусів під верхній гриль для рум'яної скоринки. І вуаля – все готове!

- Буженину можна їсти гарячою як основну страву. А можна дати охолоне і подавати вже холодною! – помітив Володимир Ярославський.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Раніше Володимир Ярославський допоміг розібратися в червоній ікрі, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав рецепт київського шпильки – сосиски у тесті. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.