Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Ектор Хіменес-Браво показав, як готувати той самий рататуй з мультика

Ектор Хіменес-Браво показав, як готувати той самий рататуй з мультика
Фото: Instagram \Гектор Хіменес-Браво

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко і просто приготувати прославлене блюдо французької кухні - рататуй. В честь цього овочевого свята смаку навіть названий мультфільм. І рецепт Ектор пообіцяв саме той, який "з мультика". Про нього кухар розповів 25 жовтня в Інстаграм.

- У кожній країні є овочеве блюдо, яке готують різними способами, у нас це рагу, в Угорщині - лечо, а рататуй у Франції, - зазначив Хіменес-Браво, мабуть, для того, щоб фоловерів не зупинялися на одному варіанті, а експериментували.

Інгредієнти:

  • Цукіні - 1 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Баклажан - 1 шт.
  • Рослинна олія.
  • Сіль, перець, цукор.
  • Томати Пелата - 1 банка.
  • Часник - 2-3 зубчики.
  • Чебрець.

готуємо:

  • Цукіні, кабачок, баклажан постаратися вибрати одного діаметра. Нарізати на тонкі кільця, посолити, поперчити полити трохи рослинним маслом.
  • У сотейнику на малому вогні підрум'янити часник і чебрець, додати помідори Пелата, посолити, поцукрити і поперчити, перебити в блендері.
  • Соус виливаємо на низ дека і, як на відео, складаємо городину. Накриваємо пергаментом, запікаємо 30 хвилин при 160 градусах.
  • Потім знімаємо пергамент і запікаємо ще 10 хвилин при 180 градусах. Подавати, поливаючи соусом! Смачного!
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт домашнього майонезу, а також розповів про секрети закваски і дав улетний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, і американського печива і суперзавтрака - панкейк з яблуками.