Ресторатор та шеф-кухар Євген Клопотенко вперше розповів про попередні стосунки. В інтерв'ю проєкту "33 питання" від "Люкс ФМ" кулінар зізнався, що його ексобраниці переривали свою вагітність. За словами Євгена, у подібних ситуаціях він завжди говорить із партнерками про їх рішення. Клопотенко підкреслив, що зовсім не шкодує про це, але переймається емоційним станом дівчат, з якими досі підтримує зв'язок.
- Я зараз спілкуюся з тими дівчатами. Вони виглядають так, що ніби їх не травмувало. Для мене це важливе. Чи шкодую я? Зазвичай у житті ні про що не шкодую. Тому що намагаюся у ситуаціях приймати ті рішення, які я можу. І не хочу, щоб потім шкодувати про щось. І зазвичай думаю про майбутнє. Якщо ні, то потім роблю певні рішення. Я точно не шкодую. Але мені важливо, що відчуває дівчина, – пояснив шеф-кухар.
Євген наголосив, що поки не готовий до одруження, але одного разу планує стати татом. Зараз ресторатор перебуває у пошуку свого кохання.
– Зараз до дітей готовий. До одруження у класичному розумінні я не готовий. Тому що я травмований одруженням та весіллями. Бачив не дуже багато успішних кейсів, де люди одружилися та щасливі. Але точно хочу шукати людину, з якою робитимемо один одному приємно, – уточнив він.
Клопотенко також прокоментував чутки про романи із чоловіками. Ресторатор поділився, що свого часу цілувався з хлопцем, проте потягу до партнера своєї статі у нього не виникло.
- Ні, романтичних стосунків не було. По-перше, відкривати свою сексуальність та дозволяти собі бути тим, ким ти хочеш, це дуже важко. По-друге, до чоловіків має бути потяг та бажання. У мене такого нема. Я колись цілувався із хлопцем, щоб зрозуміти, як це воно. Але мене це не збуджує. Я не маю такого вогню всередині. Тому я не впевнений, що зустрічатимуся з чоловіками. Але я впевнений, що мені подобаються чоловіки, бо вони симпатичні, як дівчата. Але це не означає, що якщо людина гарна, то слід з нею мати стосунки. Мені подобаються гарні люди, - підсумував кулінар.
Євгену Клопотенку 37 років. Він переможець 5-го сезону кулінарного шоу "МайстерШеф". Навчався у французькій кулінарній школі "Ле Кордон Блю", проходив практику за кордоном, зокрема працював у німецькому "МакДональдсі" та мексиканському ресторані в США. 2019 року став співзасновником київського ресторану української кухні "Сто років тому вперед". У 2021-му розробив нове шкільне меню зі 160 страв з ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Також був одним з ініціаторів включення українського борщу до списку світової спадщини. У липні 2022 року українська страва була внесена до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.