28501
0
28 березня
Завантажити ще

Андре Тан розповів про вміст свого холодильника: Раніше – три пляшки шампанського, але я вже не п'ю

Андре Тан розповів про вміст свого холодильника: Раніше – три пляшки шампанського, але я вже не п'ю
Фото: Instagram.com \andre_tan_official

Український дизайнер одягу Андре Тан у своїх стосунках із їжею пройшов кілька етапів. Найекстремальніший - студентський: модельєр-початківець або їв усе підряд, або, бувало, голодував. Однак зараз Тан переглянув раціон, став стриманий, і розхожа мудрість "ми - те, що ми їмо" здається йому не позбавленою сенсу. Про це Андре розповів 7 грудня в Інстаграм.

- Мій італійський партнер по тканинах Массімо часто говорить мені з шаленим італійським акцентом: "Андре, як може їхати машина, якщо немає бензину? То як же я можу працювати, не поївши!" Тому перед роботою він стабільно тягне мене на pausa pranzo до якогось місцевого ресторану, - розповів український кутюр'є.

Мабуть, під впливом італійського партнера (а можливо, і пісні гурту Dire Straits – Heavy Fuel) Андре Тан вважає, що він – "Мерседес", який не поїде без якісного палива.

- Раніше я на це не особливо звертав увагу, у моїй молодості взагалі був період, коли я їв виключно смажену картоплю в гуртожитку, бувало таке, що їсти не було чого і мій прийом їжі складався з 2-х склянок води. Але зараз я дивлюся на це з позитивного погляду: все ж таки голодування - дуже корисна практика. Хто знає, може я собі тоді здоров'я зберіг, - подумав дизайнер.

Зараз живленням Андре розпоряджається його помічник Альона, завдяки якій, із часткою жарту відзначає Тан, "він у принципі існує.

- Я ніколи не їм фастфуд, смажене, чіпси та іншу хімію, у моєму раціоні лише дієтична їжа. Солодкого мені взагалі не хочеться, я його, мабуть, переїв у студентські роки. Пам'ятаю, тоді без плитки шоколаду мій організм взагалі відмовлявся запускатися, - не без осуду згадав колишнє Тан.

Наразі від колишнього "пускового" шоколаду залишилися лише спогади. Втім, зізнається кутюр'є, як і всі живі люди, він іноді грішить і під час сильного стресу, може з'їсти того ж шоколаду або маленький шматочок свого улюбленого десерту - торта-медовика.

- Що зараз у моєму холодильнику? Два авокадо на чорний день та мінеральна вода. Всі. Готувати я не люблю і ніколи не любив. Раніше там ще стояли три пляшки шампанського, але зараз я вже не п'ю, - резюмував Андре Тан.

Раніше Андре Тан розкрив три головні чоловічі секрети, поділився методикою виховання щасливої дитини і розповів, що негайно треба перестати робити, щоб стати щасливішим. На честь свого дня народження модельєр перерахував дев'ять знакових подій свого життя.