Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

Ектор Хіменес Браво показав, як приготувати класичні свинячі ребра барбекю

Ектор Хіменес Браво показав, як приготувати класичні свинячі ребра барбекю
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко та просто приготувати свинячі ребра барбекю. Покроковий рецепт з інгредієнтами кухар опублікував 20 листопада в Інстаграм.

- Якщо взяти правильний соус, то вони будуть димно-солодкі, все, як треба, - пообіцяв шеф.

Інгредієнти :

  • Ребра свинячі -1 кг
  • Маринад вважаємо столовими ложками у співвідношенні 3:2:1: Коричневий цукор/копчена паприка/часник гранульований.

Готуємо :

Ребра потрібно добре помити, очистити від плівки на внутрішній стороні.

Змішуємо маринад в одній ємності, підготовлені ребра добре обвалюємо і змащуємо сумішшю, і відправляємо маринуватися на 12-24 години в холодильник. Лайфхак: ребра зручно маринувати у пакетах-слайдерах. У них усі соки залишаться поряд із м'ясом, а не будуть окремо від нього. І багато місця у холодильнику не займе.

Якщо у вас кілька смужок ребер – кожне окремо замотуємо у міцну фольгу так, щоб жир не виплив і всі соки залишились усередині. Через цей час дістаємо ребра, змащуємо добре якісним соусом BBQ і посипаємо зеленою цибулею!

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, крилець теріяку та суперсніданку - панкейку з яблуками.