Завантажити ще

Екснаречена Кличка Гайден Панеттьєрі розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі

Екснаречена Кличка Гайден Панеттьєрі розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
Фото: Getty Images

Колишня наречена боксера Володимира Кличка американська акторка Гайден Панеттьєрі в інтерв'ю People розповіла про захоплення їхньої 10-річної доньки Кайї. Дівчинка живе з батьком в Європі, грає у гольф, шахи, любить плавати та обожнює коней. 

- Вона прекрасна і схожа на мене. Ця маленька дівчинка у буквальному сенсі пішла від мене. Я маю на увазі не лише те, що її обличчя схоже на моє, але й особистість також. Одного разу я бачила, як вона грається у школі на різдвяні свята, і вона була більш зацікавлена у тому, щоб згуртувати інших дітей довкола себе, ніж у тому, що вона сама робить. Вона не залишала цих бідних дітей у спокої. Я тоді подумала: "О, це моя дитина". Можливо, вона має бути режисером, - розповіла акторка.

За словами Панеттьєрі, дівчинку возять до школи на човні, що їй дуже не подобається. Кайя не хоче вирізнятися з-поміж інших дітей.

- Я сиділа з нею та її татом Володимиром, і він розповідав мені про її нову школу, як вона не хоче ходити туди. І я запитала, чому. І Володимир відповів "Чому-чому... Я тобі поясню, чому. Тому що деякі її друзі їздять до школи на автобусі, деяких підвозять їхні батьки чи няні, а Кайя не любить ходити до школи, бо їй треба плисти туди на човні. Мені, звісно, здалося це смішним, але я ціную те, що вона хоче бути, як інші діти. Це змусило моє серце співати, - розповіла Панеттьєрі.

Гайден Панеттьєрі та Володимир Кличко були разом з 2009-го по 2018 рік. У 2014-му акторка народила дочку Кайю-Євдокію. У 2022 році Панеттьєрі заявила, що Кличко фактично змусив віддати йому опіку над донькою, поки вона боролася з наркотичною залежністю.