Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
25 квiтня
Завантажити ще

Усик про завершення кар'єри: Ф'юрі, Канело, "Олімпійський" – і до побачення!

Усик про завершення кар'єри: Ф'юрі, Канело,
Фото: ГЛІБ ГАРАНИЧ/REUTERS

Український боксер, чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Олександр Усик заявив, що до завершення кар'єри планує провести на професійному рингу максимум три бої. Про це він сказав у ефірі YouTube-каналу USYK17.

- Після реваншу з Джошуа ще максимум три поєдинки я можу бути піковим, три підготовки. З Ф'юрі, з Канело, на НСК "Олімпійський" – і до побачення. Сауль же хотів боксувати, але це фрико-бій буде, чисто бабок заробити, - заявив боксер.

За його словами, щоб здобути перемогу над суперниками, йому достатньо досвіду та стратегії, яка буде поставлена на тренуваннях.

- У чому можу стати кращим? Думаю, що досвід. Досвід боксу та стратегія, яку ми однозначно ставимо на тренуваннях, щоб видати у бою. Швидкість, реакція – ні. Їх треба тримати, так, - наголосив Усік.

Останній бій Олександр Усик провів 20 серпня в Саудівській Аравії, здобувши перемогу над британцем Ентоні Джошуа. Вигравши поєдинок, українець захистив чемпіонські пояси за версіями IBF, WBA, WBO, IBO у важкій вазі. Також боксер став володарем вакантного поясу журналу The Ring.

Після перемоги над Джошуа Усик викликав на бій чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі. Тим часом британець готується до бою з Ентоні Джошуа, який відбудеться у грудні. На кону стоятиме чемпіонський титул Всесвітньої боксерської ради (WBC).