Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 травня
Завантажити ще

Усик прилетів до Лондона битися з Джошуа: Ентоні, я тут!

Усик прилетів до Лондона битися з Джошуа: Ентоні, я тут!
Фото: Instagram\Александр Усик

Український боксер Олександр Усик в супроводі своєї команди 20 вересня прилетів до Лондона на бій проти британця Ентоні Джошуа. Відео прибуття претендента було опубліковано в Твіттер-акаунті промоутерської компанії Matchroom Boxing, яка займається організацією бою.

Після приземлення в лондонському аеропорту, куди Українця і його штаб доставив приватний літак, Усик небагатослівно привітав свого майбутнього суперника.

- Ентоні, привіт, я вже тут! - сказав Усик одночасно похмуро і весело, як це вміє тільки він.

Вболівальники звернули увагу, що на знімках з аеропорту не виявилося тренера Анатолія Ломаченка, хоча раніше передбачалося, що той може бути в кутку українця під час чемпіонського поєдинку і допомагати Усику. Втім, ніхто не заважає Ломе-старшому з'явитися в Лондоні пізніше, якщо цей план як і раніше актуальний.

Поєдинок Джошуа - Усик відбудеться 25 вересня в Лондоні на футбольному стадіоні "Тоттенхема". У контракті на бій прописана опція реваншу. На кону будуть стояти чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє британський боксер. Прес-конференція намічена на 23 вересня, офіційне зважування - 24 вересня.

Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO в хевівейте. Олександр виграв всі свої 18 боїв в кар'єрі, два з них він провів у суперважкій вазі. На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) в професіоналах при одній поразці. В останньому бою в грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дует ANNA MARIA про реакцію Хейтер на кліп з Усиком: Найнижче - погрожувати двом беззахисним дівчатам