Завантажити ще

Директор київського "Динамо" Резо Чохонолідзе покинув клуб після 17 років роботи

Директор київського
Фото: fcdynamo.com

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонолідзе залишив роботу у клубі. Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

- Протягом 17 останніх років, з вересня 2007-го, Резо обіймав важливу посаду, без неї неможливо було уявити функціонування нашого клубу. Чехонелідзе відповідав за сприятливий мікроклімат усередині команди, перебуваючи з нею як на офіційних матчах, так і на тренувальних зборах та звичайних тренуваннях. Окрім першої команди, функціонер багато працював із молодіжними командами біло-синіх, передаючи власний досвід, набутий за роки роботи в Європі, а також допомагаючи розвитку молодих динамівських талантів. Маючи безперечний авторитет у європейському футболі, він представляв наш клуб на міжнародній арені, присутні на офіційних заходах під егідою УЄФА. Дякую за довгі роки плідної співпраці на благо «Динамо» та бажаємо Резо успіхів у подальшій діяльності, - написали представники "Динамо".

76-річний Резо прийшов до українського гранду у вересні 2007 року. До цього 11 років працював селекціонером італійського Мілана. На початку 90-х короткий термін працював скаутом у швейцарських клубах: Серветт, Грассхопер та Лозанна. Як футболіст виступав за Динамо Тбілісі, Торпедо Кутаїсі та Динамо Санкт-Петербург. Викликався до лав юнацької збірної СРСР.

Новини по темі: Динамо Київ