Завантажити ще

На фронті загинув дворазовий чемпіон світу з панкратіону Ярослав Стрілець

На фронті загинув дворазовий чемпіон світу з панкратіону Ярослав Стрілець
Фото: facebook.com/scu.org.ua

Український спортсмен, дворазовий чемпіон світу з панкратіону Ярослав Стрілець загинув під час боїв на фронті. Про це повідомили у Спортивному комітеті України.

- На війні загинув дворазовий чемпіон світу та багаторазовий чемпіон України з панкратіону, черкащанин Ярослав Стрілець. Йому виповнився лише 21 рік. Ярослав добровольцем пішов захищати країну в юному віці, коли йому було лише 19 років, - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у комітеті, Ярослав завжди ставився з відповідальністю до будь-якої справи – як у спорті, так і на фронті. Хлопець прагнув стати абсолютним чемпіоном світу, але його планам завадили росіяни, які вторглися до України. Тоді спортсмен вирішив відкласти свою мрію та взяти до рук зброю.

- В одному з інтерв'ю Ярослав сказав: "Усі мої бої були важкими, а найбільш тяжкий бій ще попереду". На жаль, цей бій став для героя останнім. Вічна пам'ять та слава герою, який поклав життя за майбутнє України! - наголосили в організації.

  • 19 липня в районі Невської Луганської області загинув український воїн та батько гравця національної збірної з баскетболу 3х3 Анжеліки Ляшко – Олександр Ляшко.
  • 20 липня під час бойових дій загинув майстер спорту з паверліфтинга, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович. Воїн загинув у віці 37 років.
  • 27 серпня український воїн, колишній боксер збірної України Денис Ящук, загинув у боях проти російських окупантів.