Завантажити ще

На матч Ліги націй з Албанією збірна України поїде без Мудрика та Довбика – УАФ оголосила заявку

На матч Ліги націй з Албанією збірна України поїде без Мудрика та Довбика – УАФ оголосила заявку
Фото: uaf.ua

Тренерський штаб збірної України під керівництвом Сергія Реброва визначився зі складом на матч проти Албанії у першому турі Ліги націй. Про це повідомляє сайт Української асоціації футболу.

Серед тих, кого викликали до збірної, у заявку не потрапив вінгер "Челсі" Михайло Мудрик. Як повідомляють ЗМІ, він пропустить гру через легку травму. Штаб збірної вирішив не ризикувати його здоров'ям та приберегти до наступного матчу з Чехією, який відбудеться у вівторок, 10 вересня.

Нападник Артем Довбик напередодні залишив табір збірної України через м'язову травму. Форвард "Роми" пропустить усі вересневі зустрічі Ліги націй. Після проведення обстеження було ухвалено рішення, що Довбик повернеться до "Роми" для подальшого відновлення.

Заявка збірної України на матч проти Албанії (за номерами): 1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Валерій Бондар, 4. Максим Таловеров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Малиновський, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Владислав Ванат, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Бражко, 19. Олександр Тимчик, 20. Олександр Піхон 21. Владислав Кабаєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

  • 20 серпня відбулися перші матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. Під час трансляції матчів гімн турніру, що звучить у відеозаставці перед стартом зустрічі, було змінено у новому сезоні.
  • 28 серпня київське "Динамо" не змогло пробитися до групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2024/25. На стадії плей-офф турніру команда з Києва поступилася австрійському клубу "РБ Зальцбург" за підсумками двох зустрічей.
Новини по темі: УАФ Футбол спорт Ліга націй