Завантажити ще

На фронті загинув ексбоксер збірної України Денис Ящук

На фронті загинув ексбоксер збірної України Денис Ящук
Фото: facebook.com/typovaslavuta

Український воїн, колишній боксер збірної України Денис Ящук загинув під час боїв проти російських окупантів. Про це пише Luckypunch.net.

- Жорстока війна, яку Росія розв'язала проти українського народу, забрала життя ще одного представника боксу. Захищаючи батьківщину, своє життя віддав колишній боксер збірної України Денис Ящук, - йдеться у некролозі.

Денис Ящук був вихованцем боксерського клубу "Максим" у місті Нетішин Хмельницької області. Боксер виступав у ваговій категорії до 52 кг. Ящук отримав звання майстра спорту міжнародного класу, був у складі національної збірної та "Українських отаманів".

  • 19 березня під час виконання бойового завдання на Авдіївському напрямку загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади, майстер спорту з кікбоксингу Іван "Бонус" Фесенюк. Він був відомим фанатом київського "Динамо".
  • 19 липня в районі Невського Луганської області загинув український воїн та батько гравця національної збірної з баскетболу 3х3 Анжеліки Ляшко – Олександр Ляшко. Він служив на посаді стрільця-помічника гранатометника у складі 66-ї окремої механізованої бригади імені Мстислава Хороброго.
  • 20 липня під час бойових дій загинув майстер спорту з паверліфтингу, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович. Воїн загинув у віці 37 років.