Завантажити ще

Ексгравець ФК "Хуст", якого мобілізували на вокзалі, відправся на фронт

Ексгравець ФК
Фото: facebook.com/football.khust

Ексгравець футбольного клубу "Хуст" Микола Сираш, якого у травні затримали на вокзалі представники ТЦК, пройшов навчання та відправився на фронт. Про це повідомив телеграм-канал «Брутальний Футбол» Северина Стецюка.

За інформацією джерел проєкту, 25-річний футболіст протягом червня-липня проходив підготовку у навчальному центрі "Десна" Чернігівської області. На початку серпня футболіст відбув на Харківській напрямок.

  • 7 травня футбольний клуб Першої ліги України "Хуст" повідомив, що захисника Миколу Сираша з міського вокзалу забрали працівники ТЦК та доставили до військкомату. 8 травня Українська асоціація футболу завила, що не уповноважена впливати на мобілізаційні процеси. В ОК “Захід” заявили, що ФК намагається зробити своїх гравців привілейованими. 22 червня президент футбольного клубу “Хуст” Михайло Мадярчик повідомив, що в сезоні-2024/25 років команда об'єднається з аматорським клубом “Подоляни” з Тернополя через відсутність можливості бронювання гравців та відмову футболістів грати за закарпатський клуб.