27 вересня
Завантажити ще

В останній день Олімпіади-2024 Україну представить один спортсмен

В останній день Олімпіади-2024 Україну представить один спортсмен
Фото: REUTERS

У завершальний день літніх Олімпійських ігор у Парижі, 11 серпня, представники національної збірної України братимуть участь у змаганнях з одного виду спорту. Про це повідомили у пресслужбі Національного олімпійського комітету.

Розклад виступів спортсменів за київським часом:

Вільна боротьба 12:00 – чоловіки, в.к. до 97 кг, втішна сутичка, Муразі Мчедлідзе.

Церемонія закриття ХХХІІІ Олімпійських Ігор у Парижі розпочнеться о 22:00. За підсумками 15-го дня змагань Україна посідає у медальному заліку 21-е місце. Зараз на рахунку нашої збірної - 12 нагород, серед яких - три "золотf", 5 "срібних" медалей та 4 "бронзи".

  • 8 серпня український борець Жан Беленюк переміг польського борця Аркадіуша Марцина Кулініча у сутичці за третє місце на Олімпійських іграх 2024 року. Після завоювання бронзової нагороди у Парижі український спортсмен завершує свою спортивну кар'єру.
  • 9 серпня українські каноїстки Людмила Лузан та Анастасія Рибачок стали срібними призерами літніх Олімпійських ігор у Парижі. Спортсменки взяли друге місце з веслування на двійках на дистанції 500 метрів. Українська команда фінішувала з результатом 1:54.30 хвилини, поступившись лише збірною Китаю.
  • 11 серпня Ірина Коляденко здобула для України п'яте "срібло" Олімпійських ігор-2024, посівши друге місце у ваговій категорії до 62 кг у вільній боротьбі. У фіналі їй протистояла японка Сакура Мотокі, друга сіяна турніру.

Новини по темі: олімпіада 2024