Завантажити ще

До Києва повернулась бронзова призерка Олімпіади Ірина Геращенко

До Києва повернулась бронзова призерка Олімпіади Ірина Геращенко
Фото: armyinform.com.ua

До Києва повернулась бронзова призерка Олімпіади-2024 Ірина Геращенко. Про це повідомила АрміяInform. Олімпійську призерку зустрічали на Центральному автовокзалі столиці рідні та вболівальники.

Згідно з Instagram Stories Ірини, спочатку вона прилетіла до Кишинева, де в аеропорту її також привітали вболівальники. До України Геращенко дісталася на автобусі. Разом з Іриною Геращенко з Олімпіади в Парижі повернулася Юлія Левченко, яка не змогла пробитися до фіналу стрибків у висоту, а також їхня тренерка Ірина Пустовойт. Видання зазначило, що Ірина Геращенко — спортсменка ЦСК ЗСУ та старший лейтенант.

  • 4 серпня Ірина Геращенко здобула бронзу Олімпійських ігор - 2024 зі стрибків висоту, розділивши третє місце з австралійкою Елеанор Паттерсон. Ще одна українка - Ярослава Магучіх стала олімпійською чемпіонкою.
  • 7 липня на етапі Діамантової ліги в Парижі Ярослава Магучіх побила світовий рекорд у стрибках у висоту, який тримався 37 років. 22-річна спортсменка із Дніпра взяла висоту 2,10 метра з першої спроби.