Завантажити ще

Українка Ірина Климець вилетіла з Олімпіади-2024

Українка Ірина Климець вилетіла з Олімпіади-2024
Фото: REUTERS

Українська метателька молота Ірина Климець не кваліфікувалася до фіналу Олімпійських ігор у Парижі. Так, 29-річна спортсменка завершує свої виступи на змаганнях. Про це пише "Суспільне.Спорт".

Климець не здолала кваліфікацію у метанні молота на Олімпіаді-2024. Спроба на 66.95 м залишилася найкращою для неї у відборі, вона не потрапить до топ-12. В результаті спортсменці вдалося посісти лише 26-е місце.

Олімпіада-2024 стала третьою у кар'єрі Климець. Досі вона жодного разу не змогла здолати кваліфікаційне сито. Найвищим досягненням легкоатлетки залишається тріумф на Універсіаді-2019.

  • 1 серпня українські тенісистки Людмила та Надія Кіченок поступилися іспанкам Крістіні Букше та Сарі Соррібес Тормо у чвертьфіналі жіночого парного розряду на Олімпіаді в Парижі.
  • 3 серпня українські шаблістки обіграли збірну Республіки Корея у фіналі командного турніру Олімпійських ігор 2024 року. Жіноча збірна принесла першу золоту нагороду країні Парижі. Золоті нагороди отримали Ольга Харлан, Юлія Бакастова та Аліна Комащук. У ролі резервістки цього разу опинилася Олена Кравацька.
  • 3 серпня срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор у Токіо Михайло Романчук не плив на дистанцію 1500 метрів вільним стилем у Парижі-2024. Спортсмен знявся з другої кваліфікації змагань через хворобу.

 

Новини по темі: олімпіада 2024