3 серпня
Завантажити ще

Україна з трьома медалями вийшла на 28 місце у медальному заліку Олімпіади-2024

Україна з трьома медалями вийшла на 28 місце у медальному заліку Олімпіади-2024
Фото: REUTERS

Восьмого дня Олімпійських ігор у Парижі українці змагалися у 7 видах спорту. В результаті наша збірна з фехтування принесла ще одне "золото". Тепер у медальному заліку, із трьома нагородами, Україна посідає 28 позицію. Про це повідомили у пресслужбі Національного олімпійського комітету.

Підсумки дня змагання, 3 серпня:

Стендова стрілянина (скит). Ірина Маловичко завершила перший день змагання, в якому відбулося 3/5 раундів, на 22 позиції.

Велосипедні перегони. Анатолій Будяк фінішував 66-м у груповій шосейній гонитві на Олімпіаді у Парижі.

Плавання (1500м вільний стиль). Михайло Романчук знявся з кваліфікації на дистанції 1500 метрів вільним стилем через хворобу. Його виступ на Іграх-2024 достроково завершено.

Фехтування (шабель, командні). Ольга Харлан, Олена Кровацька, Аліна Комащук, Юлія Бакастова – олімпійські чемпіонки.

Спортивна гімнастика. Ілля Ковтун став четвертою у фіналі вільних вправ на Олімпіаді в Парижі; Олег Верняєв посів п'яте місце у фіналі у вправах на коні.

Веслувальний слалом (каяк-крос). Вікторія Усс безпосередньо пройшла наступного етапу Ігор – у раунди на вибування (1/8 фіналу), ставши другою у своєму запливі.

Легка атлетика. Марина Бех-Романчук стає 11-ю у фіналі потрійного стрибка на Олімпіаді-2024.

  • 3 серпня срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор у Токіо Михайло Романчук відмовився плисти на дистанцію 1500 метрів вільним стилем у Парижі-2024. Спортсмен знявся з другої кваліфікації змагань через хворобу.
  • 3 серпня українські шаблістки обіграли збірну Республіки Корея у фіналі командного турніру Олімпійських ігор 2024 року. Жіноча збірна принесла першу золоту нагороду країні Парижі.
Новини по темі: олімпіада-2022