Завантажити ще

Ястремська поскаржилась на криві корти на Олімпіаді в Парижі

Ястремська поскаржилась на криві корти на Олімпіаді в Парижі
Фото: instagram.com/tennis.ukraine

Українська тенісистка Даяна Ястремська виграла стартовий поєдинок на Олімпіаді-2024 у Парижі та розповіла про враження від гри. У коментарі "Суспільне. Спорт" вона сказала, що тенісні корти на Іграх не дуже якісні. 

- Не знаю, що казали інші дівчата, але від себе можу сказати, що дійсно велика різниця між Ролан Гароссом та [Олімпіадою]. На Ролан Гарросі вони ідеально гладкі, а зараз навіть на першому тренуванні я сказала, що корти дуже дивні — криві, з дивними відскоками, подекуди ямки, — зазначила тенісистка.

За словами Ястремської, перед стартовим матчем їй вдалося потренуватися на цих кортах лише одного разу.

- Друге тренування в нас взагалі було під дощем, ми грали із сестрами [Кіченок] на Ангеліною [Калініною]. Пограли 45 хвилин, бо розпочалася злива. Під дощем, мокрим м'ячем — це теж не дуже добре позначилося на моєму плечі. На Вімблдоні воно почало мене турбувати, коли пограла мокрим м'ячем на мокрій траві, - розповіла спортсменка.

  • 28 липня Ястремська виграла в першому раунді Олімпіади-2024. У третьому вирішальному сеті українка розгромила бразильську тенісистку Лауру Пігоссі (6:0) та пройшла у друге коло Олімпіади-2024.
  • 29 липня у другому колі Олімпіади Ястремська зіграє з колумбійською тенісисткою Камілою Осоріо. Матч відбудеться близько 13:00.
  • Уперше в історії участі України в Олімпіаді три вітчизняні тенісистки зіграють у другому колі в одиночному розряді. Це Марта Костюк, Даяна Ястремська та Еліна Світоліна.